partners

De NBF is in haar voortbestaan in grote mate afhankelijk van bijdragen van partners.

Als partner van de NBF verbind je je met de oudste beroepsvereniging in de audiovisuele sector en draag je direct bij aan een gezond film- en televisieklimaat. Hiernaast steun je een grote schare van bijna 700 leden, die allen professioneel werkzaam zijn in de branche in verschillende disciplines.

De NBF onderhoudt een nauwe band met haar leden en andere organisaties in het veld en heeft daardoor een groot actief bereik onder AV-professionals. Met onze wekelijkse nieuwsbrief, ledenmailings, website en events zijn er genoeg mogelijkheden om contact te leggen met onze achterban.

Interesse om partner te worden?
Neem contact op met het NBF-kantoor via nbf@nbf.nl of 020-6646588 voor een aanbod op maat.

Filmmore is a leading full service postproduction, editing and vfx facility for feature film, documentary and television.

Distribution of Professional Video and Broadcast Technology for the television, film, interactive, AV, streaming and corporate communication markets.

Aon is al 25 jaar een echte specialist op het gebied van media, entertainment en evenementen. NBF-leden profiteren van de NBF-collectiviteitskorting op verzekeringen.