Bekijk profiel

Profiel

Lidnummer

Thomas Perrels

Naam

Thomas Perrels

Wie ben ik

Agent / Casting Director / Producent / Acteur

—————————————————-

Het Agentschap

Met het oprichten van zijn agentschap “Talented People Management”Heeft Thomas een platform gecreëerd om talentvolle acteurs te begeleiden en te vertegenwoordigen. Zijn ervaring als acteur heeft hem een diepgaand begrip gegeven van de uitdagingen waarmee acteurs worden geconfronteerd (www.tpmanagement.nl)

—————————————————-

Producent

Als producent heeft Thomas verschillende korte films, videoclips en sketches geproduceerd, zowel in Nederland als in Turkije.   www.thomasperrels.nl

—————————————————-

Casting
Vanwege zijn eigen acteer ervaring en opgestarte agentschap Talented People Management, word Thomas steeds vaker gevraagd om de juiste acteurs of modellen te casten voor verschillende filmprojecten en productie bedrijven.(Ministerie van Defensie, Campina, Sikkens) 

—————————————————-

Acteren

Thomas Perrels is afgestudeerd aan FAAAM – Film Actors Academy Amsterdam en Le Pavegnon. Hij heeft onder andere privélessen gevolgd bij Jessica Fuchs en Josja Hamman. Thomas heeft zijn carrière opgebouwd als acteur en presentator, en heeft zowel in tv-commercials als theaterproducties gespeeld.