Laden Evenementen

« Alle Evenementen

GEANNULEERD Playgrounds Blend

28 mei 2020 | 00:00 29 mei 2020 | 23:59

COVID UPDATE: on April 16th you are cordially invited to our very first Playgrounds Online Festival!

Eind mei strijkt Playgrounds neer in Pakhuis West in Amsterdam voor een nieuwe editie van Blend. Een festival waarin je een catwalk van vernieuwende beeldenmakers en de nieuwste ontwikkelingen in de beeldindustrie te zien krijgt.

De toekomst van het beeld. Daar draait het bij Blend om. Met makers die de grenzen van hun discipline buigen en andere sectoren opzoeken. Ook het snijvlak tussen kunst, wetenschap en journalistiek komt aan bod. Het vertrekpunt is innovatiefbewegend beeld, maar er is ook plek voor muzikanten, illustratoren en grafisch vormgevers die beeld op een vernieuwende wijze inzetten en kunstenaars die in geen enkel ‘hokje’ te duwen zijn. 

Een van de eerste namen die Playgrounds kan bevestigen is de van oorsprong Duitse visual artist Tobias Gremmler. Deze pioneer van mediascenografie, vindt steeds nieuwe wegen in wat visueel mogelijk is in de performing arts. Gremmler is door designNET geprezen als iemand die “de muur tussen virtualiteit en realiteit doorbreekt.” Gremmler creëert unieke meeslepende ervaringen voor theater en combineert zijn expertise in digitale media, motion graphics, interface-ontwerp en muziek met gedurfde artistieke verkenning. dansproducties, concerten en tentoonstellingen. Hij werkte onder andere voor Björk, London Symphony Orchestra en Nike. 

Meer info: https://weareplaygrounds.nl/event/blend-amsterdam-2020/

TICKETS

Super Early Birds van €50 beschikbaar tot en met eind januari. Early Bird: €70. Reguliere prijs: €85

Vanaf 1 februari biedt Playgrounds Studio Tickets full pass voor €50. Mocht je met 4 collega’s willen komen, mail dan naar suzanne@weareplaygrounds.nl voor de discount code. 

Educational ticket – for students en docenten – €30 – full pass
€17,50 – day tickets (beschikbaar vanaf 15 maart) 

Elementenstraat 25
Amsterdam, Nederland
+ Google Maps
  • Jouw event in de NBF sectoragenda?