Laden Evenementen

« Alle Evenementen

DOC Industry Day

14 februari 2020 | 09:00 17:00

Vierde editie DOC Industry Day in het teken van talentontwikkeling

De DOC Industry Day op vrijdag 14 februari tijdens het documentaire festival DOCfeed staat volledig in het teken van talentontwikkeling. Het festival wordt voor het eerst gehouden op de nieuwe locatie LAB-1 in Eindhoven.

De DOC Industry Day 2020 wordt een dag vol tips & tricks, inspirerende masterclasses, bijzondere filmvertoningen en netwerkgelegenheden. We richten de spreekwoordelijke schijnwerper op de noodzaak van talentontwikkeling, het aanscherpen van talent en het groeiende aantal talentontwikkelingstrajecten die daarbij kunnen helpen. Tijdens de vierde editie van de DOC Industry Day staan we daarom stil bij de vraag: wat zijn de ontwikkelingen in de documentaire sector en hoe kunnen talentontwikkelingstrajecten daar op aansluiten?

Op de DOC Industry Day krijgen diverse talentontwikkelingstrajecten een podium om zichzelf te presenteren. Denk hierbij aan VPRO Dorst, IDFAcademy en Teledoc Campus. We kijken naar wat de toekomst jonge makers kan bieden door een dialoog met elkaar aan te gaan. De dag biedt een uitstekende mogelijkheid om makers en producenten op een informele manier te ontmoeten.

Aan gasten als regisseur John Appel (O.a. bekend van ‘Zij gelooft in mij’ of recenter ‘Eritrea Start’), Suzanne van Voorst (Nederlands Filmfonds en Teledoc Campus), Paul Pauwels (Voormalig directeur European Documentary Network) en Margit Balogh (hoofd documentaire EO) kunnen bezoekers al hun vragen kwijt.

Het volledige programma is te vinden via de website van DOCfeed of op de Facebookpagina van het evenement. De DOC Industry Day is een samenwerking tussen DOCfeed, KONKAV, Docwerk, Pop Up Cinema en Van Osch Films. De DOC Industry Day is tot stand gekomen met steun van het Nederlandse Filmfonds.

De DOC Industry Day vindt plaats op vrijdag 14 februari 2020 in LAB-1 in Eindhoven.

Keizersgracht 19
Eindhoven, Nederland
+ Google Maps
  • Jouw event in de NBF sectoragenda?