Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Cross Media Awards

1 juli 2020 | 10:00 23:00

De uitreiking van de Cross Media Awards 2020 was aanvankelijk gepland in april en zal nu plaatsvinden op woensdag 1 juli tijdens drie opeenvolgende feestelijke bijeenkomsten. Elk event kan door 68 mensen worden bijgewoond.

De voorbereidingen voor deze uitzonderlijke serie events zijn in volle gang. De genoemde tijden zouden nog (licht) kunnen wijzigen.

De Cross Media Awards worden georganiseerd volgens de op 1 juli 2020 geldende coronaregels van zowel de Nederlandse Regering als Gemeente Amsterdam.

Organisatoren Bas Vlugt en Peter Wybenga: “Wij kijken uit naar deze bijzondere editie van de Cross Media Awards, op de eerste dag dat volgens de overheid een dergelijk event weer kan worden georganiseerd. Het was nog een heel gepuzzel om dit allemaal volgens de RIVM-regels tot in de perfectie te organiseren maar het gaat lukken en we hebben er heel veel zin in. Het is inmiddels wel een heel lange periode geworden waarin vakgenoten elkaar niet hebben gezien. We horen van vele mensen dat ze elkaar bijzonder graag weer willen ontmoeten en met elkaar aan de slag willen gaan. Media Meetings & Magazines faciliteert natuurlijk graag. De Cross Media Awards kennen dit jaar een record aantal inzendingen. Wij kijken uit naar een uiterst bijzondere dag waarvan wij beloven dat deze op zeer positieve wijze in het geheugen zal blijven gegrift!”

Meer informatie: https://nederlandsmedianieuws.nl/media-nieuws/Cross-Media-Awards-2020-1-juli-2020-update/

  • Jouw event in de NBF sectoragenda?