Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Antwoorden na Brexit

5 februari 2020 | 20:00 22:00

Artistieke ambities in het Verenigd Koninkrijk, ook na Brexit? Vermijd de Brexit-blues en kom op woensdagavond 5 februari naar ons evenement voor antwoorden op je vragen over culturele samenwerking met het VK na Brexit.

Woensdag 5 februari 2020, 20:00 – 22:00 uur
Pakhuis de Zwijger, Piet Heinkade 179, Amsterdam
Voertaal: Nederlands
Aanmelden via deze link
Meer informatie via de website

Het Verenigd Koninkrijk (VK) verlaat de Europese Unie vermoedelijk op 31 januari 2020. Een week later organiseert DutchCulture een evenement om het culturele veld te informeren over de impact van het vertrek op culturele samenwerking met het VK. Er zijn verschillende experts aanwezig om samen al jouw vragen te beantwoorden.

– Kan ik na de Brexit nog op tour in het VK?
– Moet ik nu een visum regelen voor werken in het VK?
– Blijven er financieringsmogelijkheden voor projecten met het VK?
– Wat zijn implicaties voor lopende contracten met Britse instituten en personen?

De antwoorden op deze en meer vragen staan centraal tijdens het evenement op 5 februari. Het VK blijft een prioriteitsland binnen het Nederlandse Internationaal Cultuurbeleid voor de periode 2021 – 2024. Dit betekent dat de Nederlandse overheid belang blijft hechten aan culturele banden met de buur aan de andere kant van de Noordzee.

Tijdens het evenement zullen de keynotespreker en het panel algemene vragen beantwoorden, waarna je met je eigen specifieke vragen terecht kan op de informatiemarkt. De sprekers en standhouders van de informatiemarkt worden binnenkort bekendgemaakt.

Dit evenement is gratis toegankelijk, vooraf aanmelden is wel verplicht.

Aanmelden via deze link

Piet Heinkade 179
Amsterdam, 1019 HC Nederland
+ Google Maps
648600334
  • Jouw event in de NBF sectoragenda?