Maak je sterk voor de sector! Word lid van de NBF.

Dankzij de leden kan de NBF zich inzetten voor een sterke audiovisuele sector. Met je lidmaatschap maak je het bovendien mogelijk dat de NBF events kan organiseren, zoals de jaarlijkse sectorbrede nieuwjaarsreceptie. Het NBF-lidmaatschap geeft je toegang tot een breed netwerk aan av-professionals en je profiteert van kortingen, bijvoorbeeld op verzekeringen, opleidingen en filmbezoek.

Studenten die ingeschreven zijn bij een fulltime audiovisuele opleiding hoeven tijdens hun studieperiode geen contributie te betalen. Dit lidmaatschap is geldig voor het academisch jaar waarin de inschrijving plaatsvindt, waarna gratis verlenging mogelijk is zolang je studeert. Het inschrijfgeld van €15,- krijg je van ons kado!

Na de studie is er de mogelijkheid om tot 2 jaar na afstuderen lid te blijven voor een gereduceerde contributie van €30,- per jaar. Tot en met je 30ste levensjaar kun je vervolgens jongerenlid zijn, met een gereduceerde contributie van €100,- per jaar.

Voorwaarden

  • Het gratis studentenlidmaatschap is alleen beschikbaar voor studenten die ingeschreven zijn bij een fulltime audiovisuele opleiding;
  • Om je in te kunnen schrijven als studentlid dien je een bewijs van inschrijving van je onderwijsinstelling te overleggen. Dat kan zijn: een studentenpas, profielpagina op de site van de onderwijsinstelling (Filmacademie) of een uitreksel van je inschrijving. Dit bewijs stuur je naar nbf@nbf.nl;
  • Het gratis lidmaatschap geldt alleen voor de periode dat je als student ingeschreven staat en hier een bewijs van kan overleggen. Elk jaar word je in augustus gevraagd een geldig bewijs van inschrijving op te sturen. Doe je dat niet, dan schrijven we je uit per 1 januari van het aankomende kalenderjaar. Stuur je wel je bewijs van inschrijving, dan wordt je lidmaatschap met één kalenderjaar verlengd;
  • Voor de gratis studentleden gelden verder dezelfde voorwaarden, kortingsacties en reglementen als voor reguliere leden. Deze worden in de bevestiging van inschrijving toegestuurd.

Aanmeldingsformulier Studentlidmaatschap (zonder inschrijfgeld)

Je verklaart dat je akkoord gaat met de verwerking van jouw persoonsgegevens door de NBF. De NBF verwerkt jouw persoonsgegevens in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving en met als doel om je als lid te kunnen registreren bij de NBF. Je kunt contact met ons opnemen wanneer je vragen hebt over de wijze waarop wij jouw gegevens verwerken, maar ook wanneer je jouw gegevens wilt inzien, wijzigen of laten verwijderen.

5 + 3 = ?