Uitnodiging NBF Professionals Speeddates 2023

NBF Professionals Speeddates 2023

Datum: woensdag 7 juni 2023

Locatie: A’dam & Co, Amsterdam

Ben je net afgestudeerd? Of ben je een zij-instromer en wil je meer weten over de mogelijkheden voor talentontwikkeling? Wil je in gesprek met fondsen of jouw favoriete D.O.P. of scenarist? Kom dan naar onze speeddates.

**LET OP: De aanwezige professionals zullen vooral bestaan uit Fondsen en organisaties die zich richten op talentontwikkeling voor creërende makers. Deze speeddates duren 1,5 uur en er zullen 17 tafels aanwezig zijn. Het is daarom belangrijk dat je beroep en profiel aansluit bij die aanwezige tafels**

In rondes van 10 minuten krijg je de kans om met 17 professionals in gesprek te gaan. We sluiten de avond af met een kleine afterparty inclusief DJ. Hier krijg je de mogelijkheid om nog verder met elkaar in gesprek te gaan en de andere “speeddaters” te ontmoeten.

19:30 – 20:00 uur: Inloop

20:00 – 21:30 uur: Speeddates

21:30 – 23:00 uur: Afterparty + DJ

Reserveer je tickets via Eventbrite