GESLOTEN: De NBF zoekt een bureausecretaris voor 24 uur per week

De Beroepsvereniging van Film- en televisiemakers zoekt een bureausecretaris voor 24 uur per week.

De Nederlandse Beroepsvereniging van Film- en televisiemakers is de oudste en een van de grotere vakverenigingen in de audiovisuele sector. De vereniging behartigt de belangen van av-makers, lobbyt bij overheden en fondsen voor een sector die zowel financieel als arbeidsrechtelijk gezond is en maakt zich hard voor solidariteit tussen de verschillende departementen. Daarnaast staat de vereniging klaar om leden individueel te adviseren, organiseren we bijeenkomsten en bieden we interessante kortingen voor leden.

Samen met de producer events (0,5 fte) ondersteun je het bestuur van de vereniging, sta je klaar voor de leden en organiseer je het bureau. Je bent een duizendpoot en vindt het leuk veel verschillende taken te vervullen. Geen dag op het NBF-bureau is hetzelfde! 

Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze leden en bent op de hoogte van wat er speelt in de audiovisuele sector. Je houdt de planning in de gaten en hebt regelmatig contact met de (onbezoldigde) bestuursleden over de voortgang van hun actiepunten en dossiers. Je zorgt ervoor dat de leden en de rest van de sector op de hoogte blijven van wat de NBF aan belangenbehartiging doet. Je ondersteunt waar nodig je collega bij het organiseren van bijeenkomsten voor film- en televisiemakers en jullie zorgen er samen voor dat de zaal vol zit. Je doet dat voor de NBF, maar ook voor de collega-vakvereniging van geluidsmensen, de VCA. 

Tot je taken en verantwoordelijkheden behoren:

 • bestuursondersteuning, secretariaat
 • aanspreekpunt voor leden
 • office management en ICT
 • lichte financiële werkzaamheden (i.s.m administratiekantoor)
 • ledenadministratie
 • communicatie en marketing 
 • uitzetten van barterdeals en korting voor leden
 • ondersteuning bij organisatie en communicatie van events
 • onderhouden van contact met collega-organisaties

We zoeken iemand die: 

 • flexibel is, overzicht houdt en begrijpt wanneer iets urgentie heeft
 • zelfstandig kan werken en initiatief toont
 • digitaal vaardig is en goed overweg kan met ICT en diverse CMS
 • gevoel voor communicatie & marketing heeft

Je hoeft niet met alle bovenstaande taken aantoonbaar ervaring te hebben, als je bereid bent om te leren en een servicegerichte instelling hebt, ben je van harte uitgenodigd om te reageren.

Wat bieden we jou: 

 • Flexibele werktijden, veel vrijheid om je eigen werk in te delen
 • Afwisselend werk en ruimte voor jouw inbreng
 • Leuke events en bijeenkomsten waar je av-makers ontmoet
 • Interessante kortingen op aanvullende verzekeringen, filmbezoek en filmfestivals
 • Je wordt een maand lang uitgebreid ingewerkt

De vergadering van de (onbezoldigde) besturen van de NBF en VCA zijn doorgaans in de avonduren, net als de events. We verwachten dat je bij beide aanwezig bent. Daartegenover staat een grote mate van vrijheid in het indelen van jouw werkweek. Gedeeltelijk thuiswerken is bespreekbaar, maar we verwachten wel dat je minimaal 1 dag(deel) per week samen met je collega op ons kantoor in Filmtheater De Uitkijk bent om alle lopende zaken met elkaar door te nemen. 

We bieden je een salaris van €1.300,– bruto per maand met één maand proeftijd en uitzicht op verlenging. Gezien de relatief lange inwerkperiode die deze functie vereist, zoeken wij nadrukkelijk iemand die geïnteresseerd is in een langdurige betrekking. We horen in je motivatiebrief dan ook graag meer over je (professionele) toekomstplannen en hoe deze vacature daarbij past.

Vragen over de functie en de vereisten? Mail of bel de huidige bureaumedewerker Liselotte Doeswijk: liselotte@nbf.nl – 020-6646588

Sollicitaties (bestaande uit een motivatiebrief en CV, samengevoegd in 1 PDF) kun je richten aan vice-voorzitter Ron Toekook: nbf@nbf.nl 

Sluitingsdatum: 30 april