Uitnodiging Sectorbrede Nieuwjaarsreceptie

We kijken er naar uit om samen te proosten op het nieuwe jaar! Komt u ook?

Nog belangrijk:

  • Reserveer je ticket via Eventbrite
  • Reserveren voor diner is dit jaar niét mogelijk
  • Er is een garderobe aanwezig, maar daar worden tassen niét aangenomen. Laat tassen thuis, op kantoor of neem een kluisje op Amsterdam centraal station.

De nieuwjaarsreceptie wordt georganiseerd door (op alfabetische volgorde):

ACE producers / ACT Acteursbelangen / AV-Agenda/  Beeld en Geluid/  Cinekid/  Creative Europe Desk NL/  Dutch Academy for Film (DAFF)/  Dutch Directors Guild (DDG)/  EYE Filmmuseum/  FilmForward/  IDFA / Kaboom Animation Festival/  Leiden International Film Festival (LIFF)/ Nederlandse Agenten Associatie (NAA)/  Nederlandse Audiovisuele Producenten Alliantie (NAPA) / Nederlandse Beroepsvereniging van Film- en Televisiemakers (NBF) / Nederlandse Filmacademie/ Nederlands Film Festival (NFF)/  Nederlands Filmfonds / Nederlandse Vereniging van Cinema-editors (NCE)/  Nederlandse Vereniging van Visual Effects Professionals (NVX- VFX) / Netherlands Society of Cinematographers (NSC)/  Netwerk Scenarioschrijvers, Auteursbond / NPA Netherlands Post Production Alliance / Scenariovakschool/  Scriptbank / Vereniging Constructief Audio (VCA) / Vereniging van Nederlandse Content Producenten (NCP) / VERS