Een avond met regisseur Roel Reiné

Wil je meer weten over werken in Hollywood en het regisseren van high-end televisieseries & films? Kom op maandag 7 november naar een inspirerende avond met Roel Reiné, bekend van o.a. Michiel de Ruyter (2015)Black Sails (2017), Redbad (2019) en Halo (2022).

In een avondvullende presentatie georganiseerd door DDG in samenwerking met Het Ketelhuis, NBF, NSC en Netwerk Scenarioschrijvers Auteursbond vertelt regisseur en cinematographer Roel Reiné aan de hand van exclusieve fragmenten van series en speelfilms over het werken met partijen als Marvel Studio’s, Amblin, Disney+, Netflix USA, History Channel, Universal en Paramount+.

Gesproken zal worden over de rol van de regisseur bij deze dure producties, de relatie met showrunners en studio’s, de manier van voorbereiden, werken met internationale crew en cast, werken met visual effects, het postproductieproces, etc. Roel zal daarbij behind the scenes materiaal delen en jullie kunnen veel vragen stellen!

Datum: maandag 7 november 2022
Tijd: 19:30 (inloop), 20:00 – 22:00 (programma), aansluitend borrel
Locatie: Het Ketelhuis, Amsterdam
Aanmelden: Gratis voor leden van DDG/NBF/NSC/Netwerk Scenarioschrijvers.

De avond is inmiddels uitverkocht, maar je kunt je nog aanmelden voor de wachtlijst.