Meldpunt Mores voor ongewenste omgangsvormen binnen de culturele en creatieve sector nog steeds actief

In deze tijd is het belangrijk opnieuw onder de aandacht te brengen dat Meldpunt Mores nog steeds actief is. Dit meldpunt en de vertrouwenspersonen zijn onafhankelijk. Het meldpunt is geïnitieerd door verschillende organisaties in de Nederlandse culturele en creatieve sector en is voor iedereen die werkzaam is in deze sectoren.

Mores is er voor je als je last hebt (gehad) van ‘ongewenste omgangsvormen’: seksuele intimidatie dan wel seksueel misbruik, agressie en geweld (dus ook intimidatie en machtsmisbruik), discriminatie of pesten. Het maakt niet uit of het vandaag is gebeurd, vorige week, of tien jaar geleden.

De vertrouwenspersonen van Mores werken in absolute vertrouwelijkheid. Bel of mail gerust, je moet niets en zonder jouw toestemming informeert Mores verder niemand. Mores anoniem benaderen kan ook.

voor meer informatie kijk op: Mores.online