Nieuw voor leden: korting op toegang archief van Beeld en Geluid

We kunnen het nieuwe jaar starten met een mooie nieuwe korting voor leden! Gebruik je wel eens archiefmateriaal in je producties? Doe je research voor een project? Of wil je je gewoon meer verdiepen in de geschiedenis van de Nederlandse film, documentaire of amusement? Dan is dit aanbod echt iets voor jou!

Leden kunnen in 2022 gebruik maken van korting op toegang archief van Beeld en Geluid

DAAN is de online toegangsportal van het omvangrijke archief van Beeld en Geluid. In DAAN zoek je, vraag je eenvoudig de benodigde licentie aan en bestel je de fragmenten die je nodig hebt voor je productie. Medewerkers van Beeld en Geluid staan voor je klaar om je eventueel te helpen. Regelmatig worden er trainingen gegeven om je zoekvaardigheden te vergroten. Met een abonnement kan je onbeperkt gebruik maken van DAAN.

Een abonnement op DAAN kost normaal 30,- per maand (360,- per jaar).
NBF-leden betalen nu slechts 120,- per jaar.

NB: voor een abonnement op DAAN heb je wel een vast IP-adres (ipv dynamisch) nodig.  

Neem contact op met zakelijk@beeldengeluid.nl als je hier gebruik van wilt maken (je wordt bij de aanmelding gevraagd naar je lidmaatschapsnummer).

Eerst meer weten over DAAN? Bekijk deze pagina met uitleg of check de video hieronder!