IDFA gaat door!

IDFA is verheugd te horen dat bioscopen en theaters open kunnen blijven. Hierdoor kan de 34ste editie van het grootste documentairefestival ter wereld vanaf woensdag 17 november doorgang vinden.

Tegelijk staat voor IDFA de gezondheid en veiligheid van bezoekers, filmmakers, medewerkers en andere betrokkenen centraal. Naast maatregelen vanuit de overheid als het Coronatoegangsbewijs heeft IDFA ook extra waarborgen. Zo zet het festival voor alle filmzalen de zaalbezetting op maximaal 80 procent om meer ruimte te creëren voor de bezoekers. Met het doorgaan van het festival kan IDFA de internationale makers die te gast zijn een welverdiende première van hun documentaire op het grote doek geven.

IDFA wil hierbij ook iedereen bedanken die de afgelopen periode het festival op alle mogelijke manieren heeft gesteund. We kijken, samen met publiek en professionals, uit naar een mooi en veilig festival.

Bekijk het programma en bestel je tickets via IDFA.nl