Voorlopig geannuleerd! IDFA-AVOND

Update 13-11: De geplande avond kan helaas niet doorgaan vanwege de aangescherpte maatregelen voor evenementen en horeca.

Wegwijs worden in het IDFA-programma? Kom naar de NBF-netwerkborrel met IDFA-programmeurs en Nederlandse documentairemakers!

Maandagavond 15 november organiseer de Nederlandse Beroepsvereniging van Film- en televisiemakers voor het eerst sinds lange tijd weer een netwerkavond. De avond staat in het teken van IDFA. De NBF heeft programmeurs van het festival en een aantal Nederlandse documentairemakers met een film in de selectie uitgenodigd. Het precieze programma wordt later bekend gemaakt… 

De NBF verwelkomt jullie graag op een nieuwe locatie, in club A’DAM&Co. op de 18e verdieping in de A’DAM-toren in Amsterdam Noord. A’DAM&Co. is een besloten club voor iedereen die in de creatieve industrie werkt. 

WAT: IDFA-avond
WANNEER: 15 november vanaf 19:30
WAAR: A’DAM&Co.
WIE: NBF-leden & leden van A’DAM&Co.

Meld je aan via Eventbrite

We hopen jullie te zien!

Mira, Mardou, Guy, Boris, Anton, Ron, Hanneke, Raf, Liselotte & Bloem