Postproductiebedrijven FeverFilm Picture en Posta bundelen krachten

FeverFilm Picture en Posta Audio Post werken vanaf nu samen onder één dak. In het pand aan de Koivistokade 58 te Amsterdam bieden de bedrijven beeld -en geluidsafwerking aan, voor bioscoopfilms, voor high-end dramaseries en voor internationale coproducties die op A-festivals in première gaan. 

De aanpak van beide bedrijven kenmerkt zich door prijswinnende en ervaren vaste krachten te laten samenwerken met getalenteerde freelancers. Producties krijgen op deze manier meer creatieve kracht en de lijnen tussen regisseurs, sound-designers, coloristen en VFX blijven kort.

Koivistokade 58
Posta Audio Post en FeverFilm Pictures bieden op de Koivistokade een laagdrempelig, onderscheidende postfaciliteit van de hoogste kwaliteit. Zo heeft het pand onder andere de grootste Dolby Atmos re-recording stage en de grootste 4K DCI grading cinema van Nederland.

Christan Muiser (mede-eigenaar Posta): “Ik geloof sterk in het aanbieden van zowel beeld- als geluidafwerking onder één dak. Omdat alle postproductiedisciplines inhoudelijk met elkaar samenwerken en logistiek verweven zijn, kunnen we filmmakers van begin tot eind helpen om creatief het maximale uit hun productie te halen.”

Bart van den Broek (eigenaar FeverFilm Picture): “Met FeverFilm hebben we enkele jaren geleden al ingezet op beeld -en geluidsafwerking onder één dak. Onze huidige locatie moesten we echter op termijn verlaten. Intrekken in het pand aan de Koivistokade is een perfecte manier om onze full-service werkwijze verder uit te bouwen. Ik kijk uit naar de samenwerking met Posta en FeverFilm Sound om zo nog grotere producties te faciliteren.”

Bron: Herrie Film & TV