ACT start Veilige Werkvloer campagne

Veiligheid op de werkvloer verdient onze aandacht en een vaste, zichtbare plek in het repetitielokaal. Daarom presenteert ACT de Veilige Werkvloer campagne. Wij spreken ons uit! Wij respecteren elkaars grenzen! Wij nemen onze verantwoordelijkheid!

Het is tijd voor verandering! Als onderdeel van de Veilige Werkvloer campagne motiveert ACT al haar leden om onderstaand statement (zie afbeelding hieronder) hardop voor te lezen aan het begin van elk nieuw repetitieproces, lezing, workshop of project en een eigen gedragscode mee te sturen bij elk nieuw contract.

Een poster, ansichtkaart en begeleidend document vormen samen de campagne Veilige Werkvloer. Komende weken zullen deze worden verspreid onder theatergezelschappen en toneelscholen. Wil je er zeker van zijn dat je ook dit Veilige Werkvloer pakket ontvangt of heb je vragen/opmerkingen? Mail dan naar veiligewerkvloer@acteursbelangen.nl

Posterbeeld: Nichon Glerum