Cinekid helpt je door de voorjaarsvakantie

Ben je net verlost van het thuisonderwijs, staat de voorjaarsvakantie alweer voor de deur. Je hoeft dan misschien geen lessen meer voor te bereiden, maar leuke vakantie-activiteiten bedenken is eigenlijk net zo lastig. Gelukkig kunnen wij je daarbij helpen!

Nieuwe Workshops
Op ons gratis streamingplatform Cinekid Play vind je eindeloos veel korte films, games én workshops. Zo leert onze Dicky je in een nieuwe reeks filmpjes hoe je met een paar eenvoudige materialen de mooiste dingen maakt. AR-kijkers, getekende animaties en zelfgemaakte stop-motionfilms; je kids kunnen eindeloos aan de slag! 

Hebben ze hard genoeg geknutseld? We verzamelden ook de 35 beste jeugdfilms op Netflix voor als de beentjes omhoog mogen en jij nog even door moet werken.

Ga naar Cinekid Play →

AR-Kijker
Tover tijgers en tropische vogels tevoorschijn met je eigen AR-kijker. Met wat knutselmateriaal en een telefoon breng je Augmented Reality in huis. Je ziet het steeds meer in films en nu ook gewoon in je woonkamer.
Aan de slag →
Flipboekje
Wist je dat je een soort tekenfilm kan maken met niets anders dan wat papier, een schaar, nietjes en wat stiften? Bedenk een kort verhaal en maak je eigen animatie in een Flipboekje!
Aan de slag →


Nog meer filmknutseltips vind je hier