VERS bestuur zoekt vernieuwing

VERS bestuur zoekt vernieuwing! 
Het is na drie jaar vol hoogtepunten en uitdagingen tijd voor het huidige VERS bestuur om het stokje over te dragen! Wil jij samen met de de rest van het bestuur de leukste netwerkvereniging van Nederland runnen? Check dan snel de vacatures!

VERS zet zich al 25 jaar in voor de MAKER VAN MORGEN. Elk bestuur krijgt de mogelijkheid om haar eigen stempel te drukken op de vereniging.  In de laatste drie jaar heeft het huidige bestuur zich gezamenlijk ingezet om de vereniging uit te breiden en te professionaliseren. Maar na drie jaar vol hoogtepunten en uitdagingen hebben we gezamenlijk besloten dat onze initiële doelen ruimschoots zijn behaald. Het is tijd om het stokje over te dragen aan nieuwe visionairen die de uitdaging willen aangaan en een nieuw VERS vorm willen geven.

De afgelopen jaren hebben we hard gewerkt om VERS uit te laten groeien tot een bloeiende vereniging waar elke nieuwe maker een thuis kan vinden. We hebben ons ingezet om het Nederlandse filmklimaat te verbeteren door te adviseren in verschillende landelijke commissies, we hebben de vereniging geprofessionaliseerd op zowel structuur, duurzaamheid als vormgeving en we zijn trots op de kwaliteit van de activiteiten die we de afgelopen jaren hebben mogen ontwikkelen. Zo bouwden we de VERS Film Awards uit tot een actueel festival, maakten we van het jaarlijkse print Magazine een begrip, ontwikkelden we de maandelijkse Events tot relevante en kwalitatieve netwerkevents en zochten we het grote publiek op met Film in het Park. 
We zijn per direct op zoek naar:

Per maart 2021 zijn we ook op zoek naar: