POL: Wat betekent de huidige lockdown financieel voor jullie?

Dit is een oproep om ons aan harde cijfers te helpen voor onze lobby voor aanvullende steunmaatregelen.

De lockdown blijft nog even van kracht. Waar sta jij nu? Red je het nog financieel? Maak je gebruik van noodsteun? Werk je tijdelijk buiten de sector? Wat heb jij het hardst nodig om de crisis te overleven? 

Een groot deel van de culturele en creatieve sector zit nu tien maanden op slot. Concreet perspectief voor heropening is er nog niet. Wat betekent dat voor de financiële situatie van mensen die in de cultuur werken? 

Werk jij in de culturele en creatieve sector? Help ons dan door mee te werken aan ons onderzoek. 

De zoveelste enquête.. Hierom is het wel belangrijk dat je (weer) meedoet:  

Wij willen de situatie voor jullie verbeteren. Cijfers helpen mee in onze strijd. Cijfers creëren meer begrip bij beleidsmakers voor de situatie van onze sector, ze moeten leiden tot een eerlijkere verdeling van de noodsteun en tot passende steunmaatregelen voor onze zzp’ers.