Christmas Cinema: gratis films bij Cinetree

Net als in november geeft filmplatform Cinetree in december elke vrijdagavond een film gratis weg. Onder de noemer Christmas Cinema is er elke week op vrijdag een klassieker zonder kosten te bekijken.

Het gaat om de films Amélie, Y tu mamá también, Carol en Das Leben der Anderen

Elk jaar met kerst geeft Cinetree een bioscoop weg aan iemand die het extra verdient. Zoals vorig jaar aan Arjan, die net uit een lang ziekbed kwam. Samen met zijn vrienden en familie keek hij een Wes Anderson-klassieker in zijn eigen bioscoop. Gezien de huidige maatregelen is de Christmas Cinema giveaway dit jaar iets anders, namelijk met vier gratis films voor iedereen!

De films zijn te vinden via de site van Cinetree. De dienst is beschikbaar op pc en laptop of via de apps voor iOS, AppleTV en Android. Streamen kan via Apple Airplay of Chromecast.

www.cinetree.nl