De Ontmoeting in de bioscoop

Cinema Delicatessen en De Ontmoeting slaan de handen ineen! Onder de naam ‘De Ontmoeting Presenteert’ organiseren de filmdistributeur en het talentontwikkelingstraject iedere maand een voorpremière van een documentaire van Cinema Delicatessen met een short van De Ontmoeting als voorfilm, aangevuld met onder andere talks, performances en/of drinks!

Op maandag 7 december is de aftrap in Studio/K met hoofdfilm The Mole Agent en voorfilm Bosrandgeluk. Philip Huff, regisseur van Bosrandgeluk, zal aanwezig zijn voor een Q&A.

In The Mole Agent – volgens VPRO Cinema een ‘hartverwarmende must-see over eenzaamheid’ – wordt Sergio (83) ingehuurd om als spion onderzoek te doen naar de misstanden in een Chileens bejaardentehuis. The Mole Agent is een combinatie van een klassieke Hollywood detective en een observeerde documentaire. Deze film van Maite Alberdi werd o.a. geselecteerd voor Sundance, San Sebastian Film Festival en IDFA.

Bosrandgeluk is een zorgvuldig geconstrueerde film over liefde en ouderdom, ruimte en verlies – en het besef dat alles met elkaar verbonden is. Regiedebuut van schrijver Philip Huff, met ingetogen rollen voor Jeroen Krabbé en Olga Zuiderhoek.

De Ontmoeting Presenteert: The Mole Agent, maandag 7 december om 19:00 uur in Studio/K.