Uitnodiging NBF.live | maandagavond 30 november om 20:00

NBF.LIVE
Morgenavond is onze eerste digitale netwerkborrel! Onze nieuwe voorzitter Mira Mendel zal zich voorstellen en we zijn erg blij dat kersverse ridder in de Orde van Oranje-Nassau René Mioch deze eerste editie gaat hosten.

Wat kunnen we verwachten? Alex de Ronde en René vertellen over hun beider film-podcasts. Verder zal colorist Guy Molin ons alle ins and outs over de Blackmagic Design 12K camera uit de doeken doen. Deze camera heeft een hele nieuwe color science waar Guy uiteraard alles vanaf weet. Tot slot schuiven Doreen Boonekamp en Boris Klatser aan tafel. Doreen leidde de werkgroep die het COVID-19 protocol voor de av-sector opstelde en Boris staat als Health & safety inspector op de set om toe te zien op de naleving daarvan. Wat zijn hun ervaringen en hoe ziet de toekomst eruit? Stel vooral je corona-vragen aan deze experts, dan zullen ze die direct bespreken.

WANNEER
Maandagavond 30 november van 20:00 tot 21:00

WAAR
Je kunt NBF.live volgen op deze webpagina: nbf.nl/live
De livestream is ook te volgen via onze Facebook-pagina en ons YouTube-kanaal

Op elk van bovenstaande plekken kun je onder de stream je corona-vraag stellen. De redactie houdt de vragen bij en maakt indien nodig een selectie. 

TIP DE REDACTIE
We hopen deze uitzendingen vanaf nu op regelmatige basis te organiseren en we houden jullie natuurlijk op de hoogte via nieuwsbrief, website en andere kanalen. Laat ook van je horen als je tips voor een interessante gast of een goed gesprek hebt. Mail naar het bekende adres: nbf@nbf.nl