Oproep Cross-over Lab 2021 – jouw ticket naar een andere discipline

Wat? Het Cross-overLab – ontstaan vanuit een samenwerking tussen het Vlaams Audiovisueel Fonds en het Filmfonds – is een creatief traject van zes maanden, dat je met behulp van hoogstaande coaching sessies, workshops en masterclasses helpt overschakelen naar een andere discipline waarin je nog niet professioneel hebt gewerkt.

Voor wie?
Voor Nederlandse professionals uit de wereld van fictie, documentaire, animatie, theater, en games, die de ambitie hebben zich in een andere discipline te ontwikkelen.

Waarom deelnemen? 
Het Cross-overLab biedt aan zes te selecteren deelnemers een unieke kans op het werken in een andere discipline, zodat je je talenten ook op een andere manier kunt inzetten en niet meer altijd in hetzelfde vakje wordt gestopt. 
Het beste en meest veelbelovende project ontvangt een geldprijs van € 5.000,- om het plan verder te ontwikkelen.

Wanneer?
Het Cross-overLab vindt plaats tussen 18 april en 7 november 2021 op twee prachtige locaties in Vlaanderen en Nederland. Als er door Covid 19 beperkende maatregelen zijn, wordt het traject online gerealiseerd.

Kijk voor de planning, de reglementen voor deelname en alle overige informatie op www.cross-overlab.com.

Mogelijk gemaakt door:
VAF, De Auteurs, Filmfonds, Literatuur Vlaanderen, De Buren, Lira Fonds, Creative Europe, Nederlands Letterenfonds