IDFA kaartverkoop van start

De kaartverkoop van IDFA 2002 is van start gegaan voor de vertoningen online én in de theaters. Bekijk alle films per dag of op alfabet en bestel je kaarten. Wil je meer dan vijf films online kijken? Schaf dan een strippenkaart aan voor extra voordeel. 

Van 18 november tot en met 6 december viert IDFA de documentaire cinema: niet alleen in Amsterdam en online, maar ook in meer dan 40 filmtheaters door heel Nederland als de coronamaatrdegelen het toelaten. 

Openingsfilm
IDFA trapt woensdagavond 18 november af met de film Nothing but the Sun én een online openingsceremonie, normaal in Koninklijk Theater Carré voor genodigden, maar dit jaar kun jij er ook bij zijn!
Lees meer en koop tickets

Wegwijzers
Zoals elk jaar kwamen er bij het samenstellen van het programma een aantal thema’s bovendrijven. Deze grijpen we dan ook graag aan om je wegwijs te maken binnen het aanbod van 257 films en projecten van IDFA 2020.
Naar de wegwijzers

IDFA Specials en Hits
Ook dit jaar hebben IDFA’s partners prachtige programma’s samengesteld, met films speciaal voor hun achterban. Deze programma’s zijn tijdens IDFA 2020 alleen online te bekijken, vanwege beperkte capaciteit in de theaters.
Naar de Specials en Hits

Toegankelijkheid
IDFA vindt het belangrijk een inclusieve festivalervaring te bieden. We zijn dan ook blij een aantal filmtitels te kunnen bieden met de apps Subcatch (ondertiteling voor doven en slechthorenden) en Earcatch (audiodescriptie voor blinden en slechtzienden).
Bekijk de films

Foodiebag
Met de IDFA x Mooncake Foodiebag proef je de smaak van Nederland’s nieuwe, diverse culinaire landschap tijdens het film kijken. De tas is in het leven geroepen door Mooncake, om kleine, bijzondere ondernemers de crisis door te helpen.
Bestel een foodiebag