Global Incentive Index 2020 verschenen

Global Incentive Index 2020 verschenen

De nieuwe Global Incentive Index 2020 is verschenen. De Index, samengesteld door Olsberg SPI en opgenomen in World of Locations, geeft een gedetailleerd overzicht van alle automatische stimuleringsmechanismen op nationaal, staats- en provincieniveau.

Hij biedt gedetailleerd, vergelijkbaar inzicht in meer dan 100 filmstimuleringsregelingen in Europa, Azië / Oceanië, Afrika, het Midden-Oosten, Latijns-Amerika / Caribisch gebied, Canada en de Amerikaanse staten. De Index bevat gegevens over de belangrijkste elementen van elke regeling, waaronder het type, de waarde, de projectlimiet, het budget van de regeling, de termijnen, geschiktheid, limieten, beperkingen en andere overwegingen.

Download de volledige Global Incentives Index 2020 hier.