Op naar een mooi IDFA 2020

Van 18 november tot en met 6 december viert IDFA de documentaire cinema: niet alleen in Amsterdam en online, maar ook in meer dan 40 filmtheaters door heel Nederland. 

Op het ogenblik zijn de filmtheaters gesloten, maar IDFA gaat ervan uit dat we vanaf 19 november films in de zalen kunnen vertonen. Zowel in Amsterdam als in het hele land.

Voorverkoop gestart
Op 9 november vanaf 12 uur staat het online programma op idfa.nl. Dan start ook de voorverkoop voor de online voorstellingen voor (Dikke) Vrienden. Om tickets te kopen en de online films te zien, heb je een MyIDFA account nodig. Log in of maak een account aan.

Op donderdag 12 november start de reguliere voorverkoop voor alle online voorstellingen.

IDFA 2020 Campagne
We durven wel te stellen dat de films van IDFA 2020 een breed spectrum aan emoties losmaken. De festivalcampagne, ontwikkeld door creatief bureau We Are Pi, neemt daarom de meest pure uiting van emotie als uitgangspunt, namelijk de traan.
Lees meer over de campagne

Wegwijzers
Zoals elk jaar kwamen er bij het samenstellen van het programma een aantal thema’s bovendrijven. Deze grijpen we dan ook graag aan om je wegwijs te maken binnen het aanbod van 258 films en projecten van IDFA 2020.
Naar de wegwijzers