Inschrijvingen voor De Ontmoeting zijn weer geopend

De inschrijvingen voor De Ontmoeting zijn weer geopend! Heb jij een plan voor een documentaire, animatie, fictiefilm, VR of andere audiovisuele productie van maximaal 6 minuten? Dien jouw project dan in via www.ditisdeontmoeting.nl!

Geselecteerde projecten krijgen een bijdrage van €5.000,- van een van onze partners (Submarine Channel, VPRO, Millstreet Films, KeyFilm, BIND of 3LAB) op voorwaarde dat zij succesvol €5.000,- crowdfunden. Naast deze financiële bijdrage zullen de geselecteerde films ook gecoacht worden door de partners en krijg je tijdens het traject meerdere workshops! 

VOORGAANDE EDITIES
De eerste vijf edities van De Ontmoeting zijn een groot succes met 30 gerealiseerde films die uiteen lopen van een dansfilm, een mixed media documentaire en een VR film tot films gebaseerd op actuele gebeurtenissen in binnen- en buitenland. De films beleefden hun première tijdens het Nederlands Film Festival en waren daarna te zien als voorfilm in filmtheaters door heel Nederland en op festival in binnen- en buitenland.