Eerste titels IDFA

IDFA presenteert de eerste titels van het festival, waaronder de persoonlijke top 10 van eregast Gianfranco Rosi en een deel van de Best of Fests-selectie. Dit jaar vindt IDFA zowel in de theaters als online plaats van 18 november t/m 6 december.

Eerste films bekend
Met veel plezier maakt IDFA de eerste lichting films voor de 33ste editie van het festival bekend: de eerste 30 titels in de categorie Best of Fests en de persoonlijke top 10 van eregast Gianfranco Rosi. 
Lees meer

IDFA 2020
Lees alles over de data van de kaartverkoop, locaties en meer praktische zaken op onze pagina met bezoekersinformatie.
Lees meer over IDFA 2020

Programmamagazine 2020
Wil je het programmamagazine per post ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in en je ontvangt hem thuis. 
Vraag het programmamagazine aan

Vrijwilligers gezocht
IDFA 2020 gaat door, in 15 filmtheaters én online. En zoals elk jaar zijn we op zoek naar vrijwilligers, want zij laten het festival slagen! Kom jij ons vrijwilligersteam dit jaar versterken?
Word vrijwilliger voor IDFA

Word Vriend
Wij geloven in de kracht van documentaires. In creatieve documentaires die verdiepen, onthullen en inspireren. Steun ons ook als vriend en krijg speciale kortingen en eerder toegang tot de kaartverkoop.
Lees meer over Vriend worden

Black Achievement Month
IDFA en Black Achievement Month (BAM) organiseren op 25 oktober in ITA 2 vertoningen van de IDFA Preview x Black Achievement Month:Atardi – The life of Curaçao’s musical genius Rudy Plaate. De voorstellingen zijn uitverkocht. 
Lees meer

ZappDoc LAB
In het ZappDoc LAB worden makers begeleid bij het ontwikkelen van een filmplan voor een documentaire (film, serie, of podcast) voor kinderen (8-12 jaar). 
Meld je aan voor ZappDoc LAB

Bron: IDFA.com