Owning the plan, nieuwe cursus voor lineproducers, first AD’s en budgetcontrollers

In samenwerking met We Are Playgrounds en met steun van het Nederlands Filmfonds en CFAP organiseert FilmForward OWNING THE PLAN; een workshop voor lineproducers, first AD’s en budgetcontrollers die hun kennis en vaardigheden naar een internationaal niveau willen tillen.

In Nederland produceren we steeds meer in samenwerking met internationale partners en voor internationale studio’s en streaming diensten. De toegenomen complexiteit van deze producties stellen hoge eisen aan de kwaliteit van de organisatie en in het bijzonder van de planning, begroting en budget control.

OWNING THE PLAN is een speciale Nederlandse editie van het bekende initiatief ‘Production Value – The European Scheduling Budgeting Workshop’, gecombineerd met een geheel nieuw ontwikkeld traject voor budget control.

Coaches en trainers zijn o.a. Denis Rabaglia (studieleider van Production Value), Jose Luis Escolar (ruim 40 jaar line producer), Britse assistent director Stuart Renfrew (First AD van o.a. Stephen Frears).

Data: 7 – 12 december 2020
Locatie: Online en op locatie in Eindhoven
*Deadline voor aanmelden: 10 oktober 2020

Voor meer informatie: https://filmforward.nl/workshop/owning-the-plan/

Je vind deze en andere workshops van Film Forward ook in de NBF-sectoragenda