Deadline inzenden NVX VFX Awards 2020 verschoven naar 1 januari 2021

De NVX, de vakvereniging voor Visual Effects Professionals meldt dat de uiterlijke datum om je project in te zenden voor de NVX Awards is verschoven naar 1 januari 2021. Inzendingen die na deze datum binnenkomen kunnen niet meer door de jury worden beoordeeld.

Wie kan er inzenden?
Lange speelfilms, korte speelfilms, videoclips, commercials en documentaires die visual effects bevatten maken kans om te winnen. We nodigen iedereen van harte uit om hun werk in te zenden en kans te maken op deze gewilde award. Ken je mensen die het afgelopen jaar inspirerend werk hebben gemaakt? Spoor ze aan om mee te doen!

Anders dan voorgaande jaren zullen er aparte categorieën worden gehanteerd voor de beste visual effects binnen ‘drama’, ‘commercials’ en ‘alternative’. Kortom: er komt veel in aanmerking om te worden genomineerd!

Een onafhankelijke jury, aangesteld door de NVX, bepaalt de nominaties en winnaar(s) van de NVX VFX Awards 2020. De toelatingsvoorwaarden en het inschrijfformulier zijn te downloaden via deze link: DOWNLOAD INSCHRIJFFORMULIER & REGELEMENTEN

Voor vragen met betrekking tot de reglementen en/of inschrijving, kun je contact opnemen met Kasper Oerlemans via nvxaward@vfxprofessionals.nl

Bron: NVX – Nederlandse Visual Effects Professionals