Vind jouw internationale co-producer via Euro Connection

Go Short doet in samenwerking met Kortfilmfestival Leuven de voorselectie van projecten die kans maken op deelname aan Euro Connection. Euro Connection is het grootste coproductie platform voor korte film dat plaatsvind tijdens de International Short Film Market in Clermont-Ferrand.  

Deelnemers krijgen naast pitchtraining en netwerkevenementen een reis-en verblijf vergoeding. Als hoogtepunt pitcht iedere geselecteerde het filmplan voor de (digitaal) aanwezige industry delegates zoals producenten, fondsen en distributeurs. Kortom: de kans om je filmplan te realiseren.   

De 13de editie van Euro Connection vindt plaats op dinsdag 2 en woensdag 3 februari 2021 tijdens de Short Film Market in Clermont-Ferrand, met de support van Creative Europe MEDIA sub-programma en PROCIREP. Producten die momenteel werken aan een project dat al deels gefinancierd is en waarvan de opname start na mei 2021 kunnen zich aanmelden.   

Aanmelden  

Om aan te melden dienen produceten uit Nederland en Vlaanderen het volledig ingevulde aanmeldformulier een aanvullende, verplichte documenten als 1 PDF-bestand op te mailen naar info@goshort.nl t.a.v. Sanne Huizenga. Deadline is 20 oktober 2020.  

Meer informatie over Euro Connection, de voorwaarden, de criteria en het selectieproces is te vinden in het aanmeldformulier. Voor vragen kan je contact opnemen via info@goshort.nl  

Download het aanmeldformulier via de website van Go Short.