IFFR heeft je hulp nodig, vul de enquête in

Begin 2020 heeft het IFFR vlak voor de uitbraak van het coronavirus in Nederland de 49ste festivaleditie kunnen organiseren. In januari 2021 vindt de 50ste editie plaats, die ongetwijfeld anders wordt dan we gewend zijn. Om ook in deze onzekere tijden een feestelijk en IFFR-waardig festival te kunnen organiseren, hoort het IFFR graag van jou. Waar heb jij behoefte aan als bezoeker?

Januari lijkt misschien nog ver weg, maar de organisatie voor de 50ste editie is al in volle gang. Door de enquête in te vullen geef je waardevolle input, waarmee het IFFR de vragen kunnen beantwoorden die op dit moment spelen binnen de organisatie. De survey wordt uitgevoerd uit met IFFR-partner Blauw Research, die de gegevens zorgvuldig en veilig bewaart en verwerkt. De resultaten blijven anoniem en je hebt tot en met 1 september de tijd om mee te doen.

Vul de enquête in 

Wat kun je nog meer doen? Word onderdeel van de focusgroep
In de herfst kun je meedoen aan een speciale focusgroep. Tijdens het invullen van de survey kun je je vrijblijvend aanmelden voor een van de teams die gaan meedenken over een bepaald onderwerp. Tijdens een (digitale) bijeenkomst geef je dan jouw mening over bijvoorbeeld het festivalprogramma en de klantenservice. Dit kost een paar uur. In ruil voor je tijd biedt het IFFR vrijkaarten voor het komende festival aan.