Casten op afstand met ActorsOnline.nl

Met ActorsOnline.nl speelt castingburo SjouerCasting in op de beperkingen waarmee o.a. de audiovisuele sector mee wordt geconfronteerd. 

Het castingburo heeft een site en web-app ontwikkelt waarmee op afstand casten mogelijk wordt gemaakt. 900+ acteurs zijn online te zien en 100+ stemmen en te beluisteren via  de web-app. 

Voor wie is ActorsOnline bedoeld?
ActorsOnline is een castingtool voor professionele regisseurs, creatieven, producenten en opdrachtgevers werkzaam in de audiovisuele- reclame-/ corporate- en theater sector.
Met een gratis account voor makers en opdrachtgevers presenteren acteurs van full profs tot trainings- en amateuracteurs zich met bewegend beeld middels gesproken CV, castingscene of showreel. 

Van 100+ professionele stemmen is een voice-reel te beluisteren, zowel Nederlands als native English. 

Cast Couples & Families
Speciaal voor de ‘Nieuwe Normaal’ producties binnen 1.5 meter is er een categorie ‘Couples & Families’ gemaakt. Dit zijn acterende echte gezinnen en samenwonende stellen, die samen gecast en geboekt kunnen worden. Deze profs en parttime acteurs mogen binnen de 1.5 meter norm spelen, daar ze tot 1 huishouden behoren. 

Over ActorsOnline.nl
ActorsOnline is een initiatief van Andre Sjouerman en Rozanne van Boxtel, beiden casting-directors en meer dan 20 jaar een casting-team.  ActorsOnline is geheel onafhankelijk en tot stand gekomen zonder subsidie.

ActorsOnline is enkel bedoeld om acteurs aan betaald werk te helpen.

Meer info? kijk op actorsonline.nl 
bel: 020-6754279
mail: contact@actorsonline.nl