Steun HKU-afstudeerfilm Reuring

Help mee aan het realiseren van de misdaadthriller Reuring van Noa Kosanović die dit jaar met de film zal afstuderen aan de opleiding Audiovisual Media. Steun dit project via CineCrowd!

Reuring
Het verhaal speelt zich af in het Amsterdam van 1994, waar de verveelde twintiger Danny in de problemen raakt. Na een reeks diefstallen besluit hij mee te doen aan een gewapende overval op een postkantoor. Als deze door zijn toedoen mislukt krijgt hij van zijn opdrachtgever, de Joegoslavische maffiabaas Mijo, nog één kans het goed te maken. Hij moet een liquidatie uitvoeren. Tegelijkertijd proberen de twee Amsterdamse rechercheurs Stan en Vince de criminele groep overvallers zo snel mogelijk op te sporen. Ze gaan langs hun contacten in de Mokumse penoze en bijten zich vast in de zaak. Door de opkomst van de nieuweling Danny in het criminele drietal zien ze een kans de zaak te breken en begint de klok te tikken.