Alle Sundance masterclasses gratis toegankelijk

Tip voor als je tijd hebt voor vakinhoudelijke verdieping, Sundance festival maakt de masterclasses gratis toegankelijk. Normaal gesproken heb je hier een lidmaatschap voor nodig, om de impact van de corona-crisis voor filmmakers iets te verlichten, kun je alle masterclasses nu gratis zien.

Neem een kijkje op de site: Sundance Co//lab Masterclasses

Sundance Co//ab
Our monthly online Master Classes will let you delve into craft-based topics with top-level practitioners from the Sundance Co//ab network who are currently working in the field. These are open to everyone and don’t require an application. New classes will be announced regularly. See what is coming up below and reserve your spot. All Master Classes are currently a free feature to help offset the impact of COVID 19.