Boekmanstichting brengt gevolgen corona voor kunst en cultuur van dag tot dag in kaart

De ingrijpende maatregelen van het Nederlandse kabinet tegen de verspreiding van het coronavirus hebben grote gevolgen voor de culturele en creatieve sector. Musea en theaters zijn gesloten en festivals geannuleerd. Zelfstandige kunstenaars en zzp-ers in de culturele sector verliezen hierdoor hun inkomen, organisaties missen (publieks-)inkomsten. De Boekmanstichting houdt de ontwikkelingen van dag tot dag bij.

Ga naar het overzicht van dag tot dag

Overzicht van online culturele initiatieven

In tijden waar het coronavirus de culturele sector zijn deuren laat sluiten, gaat online een wereld vol kunst, muziek en theater open. De Boekmanstichting zet in een apart overzicht de komende tijd verschillende initiatieven voor je op een rij.

Ga naar het overzicht van online initiatieven