Steun de filmhuizen, kijk via PICL

Door de maatregelen tegen de verspreiding van het Corona-virius zijn de filmtheaters veelal op eigen initiatief sinds afgelopen donderdag gesloten. Zondag werd aangekondigd dat alle maatregelen nog tot 6 april gelden. Het spreekt voor zich dat de filmtheaters hier grote financiële gevolgen van zullen ondervinden.

Als het in je mogelijkheden ligt, overweeg dan het volgende:

Steun je favoriete filmhuis en bekijk de allernieuwste films via één van de 22 aangesloten Nederlandse filmtheaters via platform PICL.

Picl is een initiatief van mensen die gek zijn op film. Zo zijn we vol van Nederlandse cinema en arthousefilms. Het plan is om zoveel mogelijk mensen aan te steken met dit enthousiasme. Daarom bieden we je in samenwerking met 23 Nederlandse filmtheaters het mooiste aanbod van de allernieuwste premièrefilms en documentaires. Films die nu in het filmhuis draaien, stream je dus exclusief op Picl.

Voor € 8,50 (de prijs van een bioscoopkaartje) krijg je 48 uur toegang tot een nieuwe film wanneer het jou uitkomt. Picl werkt super eenvoudig via je telefoon, laptop, pc of tablet. Zonder te downloaden! Later verder kijken? Picl onthoudt waar je gebleven was. En het wordt nog beter. Voor deze prijs krijg je niet alleen een super actueel en exclusief aanbod, maar steun je ook nog eens jouw favoriete filmtheater. Ideaal!