NVBF zoekt project- en office manager

De Nederlandse Vereniging van Bioscopen en Filmtheaters (NVBF) is dé brancheorganisatie voor alle bioscopen en filmtheaters in Nederland en heeft als doel collectieve belangenbehartiging, promotie, professionalisering en communicatie in de breedste zin van het woord. Daarnaast is de NVBF de gesprekspartner met overheden, (internationale) organisaties en netwerken op het gebied van de exploitatie van bioscopen en filmtheaters (www.denvbf.nl).

De NVBF werkt voor zowel Bioscoopconcerns zoals Pathé, Vue en Kinepolis als voor een groot aantal onafhankelijke bioscopen en Filmtheaters en kent in totaal circa 200 aangesloten leden.


PROJECT- EN OFFICE MANAGER (32/36 UUR PER WEEK)

In verband met het recente vertrek van de project- en office manager van de NVBF zijn wij op zoek naar een ervaren project- en officemanager.

Voornaamste werkzaamheden
Als project- en office manager ben je het eerste aanspreekpunt intern en extern en heb je nauw contact met de leden van de NVBF en tevens contact met filmdistributeurs, filmproducenten en andere belanghebbenden binnen de sector. Je beantwoordt algemene vragen van de leden en ondersteunt deze in brede zin.

De organisatie van alle bijeenkomsten, waaronder de Nieuwjaarsreceptie in Tuschinski, de halfjaarlijkse Algemene Ledenvergadering en de branchemiddag tijdens het Nederlands Filmfestival, vallen onder jouw verantwoordelijkheid. Tevens worden er met regelmaat seminars georganiseerd.

Je bent betrokken bij het onderzoek dat wij uitvoeren, waaronder de jaarlijkse bioscoopmonitor, mogelijke themaonderzoeken en statistieken voor (inter)nationale organisaties betrokken bij de sector.

Daarnaast voer je ondersteunende taken uit voor de directeur en het bureau, zoals telefoon, agendabeheer en algemene office taken. Andere werkzaamheden zijn het onderhouden van de NVBF-website, het mede samenstellen, opmaken en versturen van de wekelijkse nieuwsbrief aan de leden en de coördinatie van publicaties, zoals het jaarverslag, persberichten en mailingen.

Interesse?
Bekijk de vacature op de website van de NVBF: www.denvbf.nl.