Uitnodiging: IFFR Preview ‘de favorieten van Bero Beyer’

In januari leidt hij nog één keer het IFFR in Rotterdam. Daarna wordt Bero Beyer directeur van het Filmfonds. Laatste kans om de bevlogen Bero in zijn rol als festivaldirecteur te horen spreken over zijn favorieten voor IFFR 2020. Benieuwd naar zijn aanbevelingen? Bestel snel je ticket!

Met een zeer divers filmprogramma, de aanwezigheid van een omvangrijk festivalpubliek, zo’n 2500 nationale en internationale filmprofessionals verandert Rotterdam tijdens IFFR jaarlijks in een opwindende filmstad. Meer informatie over het IFFR-programma en kaarten bestellen voor IFFR doe je hier: IFFR.com

DINERDEAL
Bezoekers van de NBF netwerkborrel kunnen gebruik maken van een speciale dinerdeal. Het diner wordt om 18:30 geserveerd in het Kring-restaurant. Er is de keuze tussen een vegetarisch en een niet-vegetarisch menu van één (€15,35) of twee gangen (€21,64). Wil je gebruik maken van de dinerdeal, kies dan een ticket + dinerdeal naar keuze. Let op: je betaalt van te voren en je kunt tot uiterlijk 24 uur voor aanvang annuleren. Meld je je later af, dan kunnen we je dinerdeal-ticket niet restitueren.

PROGRAMMA

  • 18:30 – Diner in het restaurant van De Kring (kies Ticket + Dinerdeal)
  • 20:00 – Inloop zaalprogramma (kies NBF-ticket of Ticket)
  • 20:15 – Start programma
  • 22:30 – Borrel in de bar van De Kring

De avond is gratis voor NBF-leden (kies: NBF-ticket). Van niet-leden vragen we een kleine vergoeding (kies: Ticket). De kosten voor de dinerdeal zijn hetzelfde voor leden en niet-leden. Bij de dinerdeal zit het ticket inbegrepen.