In prijs verlaagd. Basiscursus DaVinci Resolve

In deze cursus leer je de basis van alle onderdelen van DaVinci Resolve. NBF-leden krijgen 50 euro korting op deze cursus. Deze kortingscode is 071019

DaVinci Resolve, begonnen als een kleurcorrectie-pakket, wordt steeds verder uitgebouwd tot een compleet postproductie-programma. Naast kleurcorrectie bevat DaVinci Resolve nu ook Editing, Compositing, Audionabewerking en Mediamanagement.

Heel leuk, zo’n uitgebreid pakket, maar niemand is een specialist in al deze vakgebieden. Toch is het wel heel handig om alle onderdelen in basis te beheersen en in staat te zijn om voorkomende problemen op het gebied van beeld, geluid, graphics en fileformaten zelf op te kunnen lossen.

In deze 3-daagse training wordt aan elk DaVinci Resolve onderdeel een dagdeel besteed. Na de cursus zal je niet direct alles volledig begrijpen, maar je zal zeker genoeg basiskennis opdoen om met alle onderdelen van DaVinci Resolve goed uit de voeten te kunnen.

Cursusdata: 18, 19 en 21 november | 3, 4, 5 december | 14, 15, 16 januari
Locatie Keizersgracht 570 A, 1017 EM Amsterdam
Duur van de cursus 3 dagen, incl. lunch
Kosten € 600,- excl. BTW – met korting  € 650,- excl. BTW
Diploma ICA Certificate
Leraar Guy Molin CSI

Info:
Belasting: Voor freelancers en mensen in loondienst is een groot deel van studiekosten aftrekbaar van de belasting 
Hotel: Voor mensen die niet in de Randstad wonen, heb ik goede afspraken met een klein familiehotel even verder op op de gracht.