IDFA programma online en verkoop gestart

Het programma van IDFA 2019 staat online, en de ticketsale is gestart. Ga naar de website, maak je keuze met behulp van de IDFA Wegwijzers of selecteer op onderwerp, en koop als eerste je tickets. Ook kun je kans maken op 20 gratis tickets als je Vriend van IDFA wordt.

Kaartverkoop gestart 

Pak die agenda er maar bij, want je mag weer twaalf dagen aan de topdocumentaires, bijzondere nieuwe media-ervaringen en unieke live events gaan inplannen. Bekijk het programma per dag hier. Let op: je hebt voor het kopen van tickets een MyIDFA account nodig. 

Wegwijs in het programma

Of je nou films wilt zien over het leven in Europa, geïnteresseerd bent in eigenzinnige personages op zoek naar hun identiteit, of houdt van sterke journalistieke verhalen: wij hebben dé documentaire voor je. De IDFA Wegwijzers zijn jouw thematische keuzehulp.

Nieuw: de IDFA Webshop

Primeur dit jaar: heuse IDFA merchandise! Wil jij ook zo’n kekke IDFA tote bag, beanie, hoodie of shirt? Ze zijn allemaal in allerlei kleuren en maten te verkrijgen in de IDFA Webshop. Je krijgt nu 10% korting met de kortingscode IDFA10.

Laatste kaarten IDFA Specials & Hits

Sla snel je slag, want veel IDFA Specials en Hits zijn al uitverkocht. Je kunt o.a. nog naar The Best of IDFA: Audience Favorites in de Centrale OBA en naar de Volkskrant Magazine-dag. Bekijk het overzicht hier.

Word nu Vriend en win een passe-partout voor IDFA

Word voor 18 november Vriend van IDFA en win een passe-partout! Hiermee kun je gratis naar maar liefst 20 screenings tijdens IDFA 2019. Ook kunnen alle nieuwe Vrienden naar de gratis Vriendenvoorstelling op 27 november.
De gelukkige winnaar van de vrijkaarten voor de exclusieve openingsavond is bekend en ontvangt binnenkort de kaarten. 

Sluit je aan bij IDFA’s vrijwilligers

IDFA kan niet zonder ze: elk jaar werken er honderden vrijwilligers mee aan het laten slagen van het festival. We kunnen nog steeds heel wat helpende handjes gebruiken. Kom jij ons vrijwilligersteam versterken?