Wie verdienen de Zilveren Rozen 2019?

Tijdens de Nieuwjaarsreceptie van de NVBF en FDN op 7 januari 2020 zullen de Zilveren Roos en het Zilveren Roosje weer worden uitgereikt. Aan de awards is een geldprijs verbonden van respectievelijk 20.000 en 5.000 euro. Kandidaten kunnen tot 30 november aanstaande worden aangemeld.

Voor de Zilveren Roos kunnen kandidaten worden genomineerd uit alle geledingen van de bioscoopbranche: van personen werkzaam bij bioscopen en filmtheaters tot werknemers van filmdistributeurs. De kandidaten moeten zich een belangrijk deel van hun werkzame leven hebben ingezet voor de bioscoopsector. 

Het Zilveren Roosje gaat naar een persoon of organisatie die de sector het afgelopen jaar op een bijzondere manier heeft gepromoot. 

Kandidaten kunnen worden aangemeld via info@jannijlandzilverenroos.nl

Geef vooral duidelijk aan waarom jij denkt dat jouw persoon/organisatie de prijs verdient.

Meer info is te vinden op www.jannijlandzilverenroos.nl