Volledige programma InVision bekend

Save the date voor het meest inspirerende leer- en netwerkevenement van dit najaar: InVision 2019. InScience – International Science Film Festival Nijmegen nodigt je uit om wetenschap en filmkunst te vieren, professionals te ontmoeten, ideeën uit te wisselen en samen te werken. InVision vindt plaats op 8 november, van 10:00 tot 17:30.

InVision brengt professionals uit de filmwereld, wetenschap en creatieve industrie samen om interdisciplinaire uitwisseling te stimuleren. Waarom? Omdat we bij InScience overtuigd zijn van de kracht die schuilt in het combineren van wetenschap en de kunst van het vertellen van verhalen. De centrale vraag van deze expertmeeting: hoe brengt interdisciplinair werken de film- en wetenschapspraktijk naar een hoger plan?

Sprekers: Scott Hamilton Kennedy, Maartje Nevejan & Linde van Schuppen, Paul Mezier, Greg Boustead, Barbara Visser & Bart Haensel.

Moderator: Isolde Hallensleben – presentator, columnist and programmamaker bij de Technische Universiteit Eindhoven.

Meer informatie over het programma en hoe je je aan kunt melden vind je hier: InVision