Conferentie over de toekomst van de Nederlandse film!

Conferentie  – New Cinema | 30- 31 oktober a.s. | Eye filmmuseum

‘The next big step for the film sector in the Netherlands would be to increase the share of Dutch Films in cinemas as a way to ensure resilience and possibly even further growth of the industry. This raises the game for everybody in the film sector as audiences cannot be fooled about the quality of the cinema experience nor about the quality of a film.’

Dit stelt Eric Meyniel, Intl. Content Director Kinepolis. Hij zal zijn standpunt toelichten tijdens de conferentie New Cinema die eind deze maand plaatsvindt in Eye Filmmuseum.

New Cinema gaat over de toekomst van de cinema: over wereldwijde trends, de Nederlandse filmbranche en lokale content, marketing, nieuwe digitale ontwikkelingen en toekomstvisies, publiek en bereik, participatie en beleving, toenemende diversiteit in de programmering en inrichting van bioscopen, duurzaamheid, investeren en groeien, flexibiliteit, VoD en Windows, Augmented Reality, the Mirror World en meer….

Voor medewerkers van bioscopen, filmtheaters, filmfestivals, distributeurs. En zeker ook voor  producenten, makers, regisseurs,  politici en andere betrokkenen. Er is uitgebreid gelegenheid om te netwerken!

Het programma start om 4 uur op woensdag 30 oktober a.s. en eindigt donderdag 31 oktober rond 6 uur. Het complete programma van New Cinema is te vinden op newcinema.nl. Aanmelden kan nog via de website. Het aantal kaarten is beperkt, vol = vol. 

Locatie: Eye Filmmuseum, IJpromenade 1, 1031 KT Amsterdam
Data: woensdag 30 oktober (16:00 – 21:00) en donderdag 31 oktober (09:30 – 19:00)
Taal: Engelstalige conferentie, simultaan Nederlandse vertaling