Vanaf vandaag: alle IDFA Specials in de voorverkoop

Vanaf vandaag zijn alle IDFA Specials in de voorverkoop, wat betekent dat je nu kaarten kunt bestellen voor de welbekende Volkskrant-dag, De Groene Amsterdammer-dag, de IDFA Hits in Carré en nog veel meer. Ook zijn er nu extra voorstellingen van Best of IDFA: Audience Favorites en DocLab: A Night at the Planetarium. Lees snel verder en sla je slag!

IDFA Specials
IDFA Specials zijn ochtend-, middag-, avond- of complete dagprogramma’s vol documentaires en nagesprekken. Of je nou de redactie van de Groene Amsterdammer voor je wilt laten kiezen, zin hebt in een unieke live ervaring of liever geniet van de meest spraakmakende documentaires van het komende jaar in Koninklijk Theater Carré: er zit voor iedereen wat bij. Koop nu alvast je tickets in de voorverkoop! 

de Volkskrant-dag
Dit dagvullende programma werd samengesteld door filmrecensent Bor Beekman van de Volkskrant. Kijk op zaterdag 30 november de documentaires die deze filmkenner tot de hoogtepunten van IDFA 2019 rekent! Koop nu je tickets.

De Groene Amsterdammer-dag
Samen met De Groene Amsterdammer organiseren we op zaterdag 30 november een programma van zes films die op het festival in première gaan. De inleidingen en interviews door De Groene-redacteuren maken dit tot een bijzondere filmdag. Koop nu je tickets.

Best of IDFA: Award Winners
Wie liever naar zijn medebezoeker luistert zit gebakken bij Best of IDFA: Audience Favorites, een dag met de hoogstgenoteerde publieksfavorieten van IDFA 2019. Koop alvast je kaartjes.

Festivalprogramma 2019
In oktober onthullen we elke week een deel van het programma van IDFA 2019. Kijk hier welke films er tot nu toe bekend zijn gemaakt. Let op: vanaf 7 november start de reguliere verkoop

Word nu vriend en win twee uitnodigingen  voor de officiële opening van IDFA 2019
Mede dankzij onze Vrienden kunnen we bijzondere vertoningen blijven organiseren. Steun IDFA al vanaf 3,- per maand en maak kans op twee kaarten voor de officiële, besloten openingsavond in Koninklijk Theater Carré.

Ontvang gratis het programmamagazine thuis
Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het blokkenschema, tips van onze programmeurs en meer? Schrijf je dan in voor het Programmamagazine en ontvang hem gratis bij je thuis.