Tweede Dedolight International Lighting wedstrijd

Schrijf je in voor 2e Dedolight International Lighting wedstrijd met de mogelijkheid om tot € 100.000,– aan Continulicht prijzen te winnen. Er zijn in totaal 30 continulicht pakketten te winnen!

Wat moet je doen om deel te kunnen nemen:
Meld je voor 31 oktober a.s. bij BBP Light de importeur van Dedolight voor Nederland om je te registreren voor deelname aan de wedstrijd.

Je krijgt via BBP Light materiaal te leen om te gebruiken voor het maken van je video naar keuze. Het mag gaan over mensen, portretten, mood, drama, animatie of uitzonderlijke zienswijzen. Jij beslist wat je maakt.

Iedereen kan meedoen – van de ervaren professional, de leraar, de student, de beginner, de specialist, tot een persoon of team.

Je kunt kiezen uit traditioneel halogeen licht, Bi-Color Focusing LED Licht of Soft Lights. Effect Licht, eigenlijk alles uit de Dedolight productlijn.

Te volgens stappen om deel te nemen:

  • Registreer je bij BBP Light dit kan via info@bbplight.nl of door langs te komen.
  • Je bespreekt samen met BBP light wat je nodig hebt en samen gaan kijken we wat de mogelijkheden zijn.
  • Na ontvangst van het Dedolight leen licht pakket ga je aan de slag en levert een video aan waarin je jouw bekwaamheid, creativiteit en de beheersing van het vertellen van verhalen middels video laat zien.
  • Je geeft Dedolight het recht de video Internationaal te delen en je zorgt ervoor dat er geen beperkende elementen of materialen gebruikt worden die het delen van de video kunnen belemmeren, denk hierbij aan muziekrechten etc.
  • De Wedstrijd loopt van 1 januari 2020 t/m 30 april 2020. Je hebt dus nog genoeg tijd om content te creëren.

Onderstaand een compilatievideo van de inzendingen van 2015:

Heb je vragen neem contact op via 020 – 690 98 98 of info@bbplight.nl

Bron: www.bbplight.nl Importeur Dedolight Nederland.