Uitnodiging: NBF Netwerkborrel met Orwa Nyrabia

Zoals eerdere jaren organiseert de NBF met netwerkborrel rondom dit toonaangevende documentairefestival. Om je een beetje wegwijs te maken binnen het programma dat zo’n 300 creatieve documentaires en interactieve documentaire projecten telt, nodigt de NBF IDFA-directeur Orwa Nyrabia uit om zijn festivalfavorieten uit de doeken te doen aan de hand van aansprekende fragmenten. Ben je ook benieuwd welke documentaires Orwa aanbeveelt? Meld je dan snel aan!

Dinerdeal
Bezoekers van de NBF netwerkborrel kunnen gebruik maken van een speciale dinerdeal. Het diner wordt vanaf 18:30 geserveerd in het Kring-restaurant. Via Eventbrite kun je aangeven of je gebruik wilt maken van de dinerdeal, hoeveel gangen je wil, en of je vlees of vegetarisch eet. Aanmeldingen voor het diner dienen uiterlijk op zondag 27 oktober binnen te zijn.

Programma
18:30 – 20:00 gezamenlijk diner in het Kring-restaurant (optioneel)
20:00 – 20:15 inloop programma
20:15 – 21:45 programma in Club Up
21:45 – 23:00 borrelen in de bar van de Kring

De voertaal van dit evenement is Engels.