Schokkend Nieuws zoekt versterking

Schokkend Nieuws filmmagazine is het enige Nederlandstalige tijdschrift dat geheel gewijd is aan horror-, sciencefiction-, fantasy- en cultfilms. Het blad verschijnt tweemaandelijks op 52 pagina´s en wordt verspreid in Nederland en Vlaanderen. Daarnaast heeft Schokkend Nieuws een actieve website, Facebookpagina, Twitter- en Instagram-account. Onze ongeveer veertig enthousiaste medewerkers zijn overal in het land te vinden, bijvoorbeeld op beurzen of om films in te leiden.

En dat doen ze allemaal al sinds 1992! Ben jij degene die Schokkend Nieuws naar een nog mooiere toekomst kan leiden? Met nog meer mooie achtergrondverhalen, reportages en interviews? Met nog meer lezers? Wij zoeken:

Schokkend Nieuws is op zoek naar:

  • een Hoofdredacteur magazine
  • een Zakelijk Leider

Bekijk de vacatures