Cinekid festivalprogramma compleet

Het festivalprogramma van Cinekid in Amsterdam is online! Ook in 2019 bieden ze je weer de mooiste films, series, docu’s en shorts, de leukste workshops en games en de tofste meet & greets! Bekijk het hele overzicht en bestel snel je kaartjes.
Bekijk het programma en bestel je tickets

Eerste hulp bij keuzestress
We hebben zoveel nieuwe producties en voorstellingen, dat het soms moeilijk is de bomen door het bos nog te zien. Daarom helpen wij je kiezen! Onze programmeurs hebben per thema een perfect dagje uit geselecteerd. 
Lees verder

Ga mee op expeditie
Het MediaLab is de grootste digitale speeltuin van de wereld en al jaren een van de meest populaire onderdelen van ons festival. Ontdek de mooiste interactieve installaties, de nieuwste apps en games en exclusieve mediaworkshops.
Lees verder

Extra’s op het terrein
Wist je dat er tijdens Cinekid iedere dag (gratis) buitenactiviteiten en meet & greets zijn? Wat dacht je van ontmoetingen met je lievelings TikTokkers, een grootse Just Dance battle en de skippyballenrace van Cartoon Network? We hebben ze voor je op een rijtje gezet.
Lees verder

Jeugdfilms; óók voor volwassenen
Cinekid mag opblijven in de herfstvakantie! Bekijk tussen 21 en 24 oktober de mooiste jeugdfilms tijdens de Nacht van de Leeuw. Van ontroerende tienerdrama’s tot adembenemende animatie: je ziet ze ook in de avonduren.
Lees verder

Bron: Cinekid